Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /customers/4/9/a/bmhotel.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /customers/4/9/a/bmhotel.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Brødremenighedens Hotel - Anneks
Follow us

Anneks værelse 17-18

 • Anneks værelse 17-18

  Er du bare enkelt rejsende, og ikke har det store pladsbehov, har vi disse 2 enkeltværelser.

  Værelserne opfylder alle vores krav om komfort, med eget bad og toilet, trådløs internet, kaffe og the på værelset samt fladskærm.

  Den flotte bygning falder i et med resten af det historie rige Christiansfeld og er restaureret så interiøret er moderne og komfortabelt. Du har fra Annekset selvfølgelig også fuld adgang til det grønne areal omkring hotellet så du kan nyde vejret mens du er boende.

   

  Pris pr. overnatning inkl. morgencomplet
  Enkeltværelse DKR 748,-
  Hund kr. 150,-

 • 1

Anneks værelse 9-16

 • Anneks værelse 9 - 12 - 13 - 14

  Har i behov for god plads under jeres ophold, så er Annekset noget for jer. Den flotte bygning falder i et med resten af det historie rige Christiansfeld og er restaureret så interiøret er moderne og komfortabelt. Der er plads til en hel familie hvis det er det der er behov for, eller en enkelt person der har behov for noget fred og ro. Du har fra Annekset selvfølgelig også fuld adgang til det grønne areal omkring hotellet så du kan nyde vejret mens du er boende.

   

  Pris pr. overnatning inkl. morgencomplet
  Enkeltværelse DKR 898,-
  Dobbeltværelse DKR 1098,-
  Ekstra opredning kr. 298,-
  Hund kr. 150,-

 • 1