Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /customers/4/9/a/bmhotel.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /customers/4/9/a/bmhotel.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Brødremenighedens Hotel - Restaurant
Follow us

NYT! DAGENS RET TIL KR. 99,- NYT!
NU HOLDER VI ÅBENT ALLE UGENS DAGE
BEMÆRK VI HAR FÅET NY MAILADRESSE BMHOTEL@BMHOTEL.DK

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Restaurant Kongens Kælder

restaurantKom ned i Kongens Kælder og oplev en unik restaurant med sin helt egen atmosfære. Som navnet antyder ligger restauranten i kælderen hvor de levende lys belyser de hvidkalkede vægge og skaber en utrolig hyggelig stemning. Om du skal bruge et stille bord for to eller et større bord til en familie så har Kongens Kælder hvad du har behov for.

Restauranten er specialiseret i gode danske retter med et stort udvalg, til både middag og aften. Til maden har man også mulighed for at få del af restaurantens store vinkælder der har vine både fra lokalområdet og respekterede vingårde verden over. Om du har svaghed for de tørre mousserende hvidvine eller de stærke krydrede rødvine så har vinkælderen en vin lige til dine smagsløg.

Kontrolrapport

fvskontrolrapport